Grauer Burgunder Edition Trocken från Weingut Löffler
Smak:Torrt, friskt och fruktigt vin som är mycket nyanserat med kryddiga toner som balanserar inslag av gula päron, vit persika och citrus.Producenten:Hos familjeproducenten Weingut Löffler ligger i Markgräflerland, Baden är alla i familjen engagerade i att driva vingården. Det var 1988 som källarmästaren och vinmakaren Wolfgang Löffler tillsammans med sin fru Helga grundade vingården Löffler. Sonen Andreas är idag vinmakare. På 14 hektar vingårdar frodas en mångfald av druvor som Chasselas, Pinot Noir, grå och vit Bourgogne och Müller-Thurgau. Dessutom har man fruktträdgårdar och producerar likörer i eget destilleri.
Faktaruta
Producent:Weingut LöfflerAlkohol:13,5 % ol.Region:14 haDruvor:Grauer BurgunderStorlek:750 mlÅrgång:2016Artikel:6281Pris:139 kr

Relaterade produkter

Vidiano

Vidiano

Här har vi ett mycket fruktigt vin men det är samtidigt, nyanserat i smaken och man hittar ananas, nätmelon, honung, gula päron, vita persikor, mandarin och örter i smaken.
Artikel:4692Pris:129 kr
Killer Red

Killer Red Merlot

Ett druvtypiskt vin med balanserad fatkaraktär. Killer Red Merlot är ett sant äventyr som kommer översvämma din gom med en fantastisk smakupplevelse och en integrerad tanninstruktur. Ett vin som för tankarna till torkade körsbär, kryddnejlika och cederträ samt inslag av mörk choklad.
Artikel:91805Pris:187 kr