Killer Red
Smak:Killer Red Merlot är ett sant äventyr som kommer översvämma din gom med en fantastisk smakupplevelse och en integrerad tanninstruktur. Ett vin som för tankarna till torkade körsbär, kryddnejlika och cederträ samt inslag av mörk choklad. Vinet är lagrat i franska ekfat (35 % nya, resterande 2–3 år gamla) i 16 till 18 månader. Kan drickas direkt men skulle må bäst av att lagras några år (ca 2–7 år). Passar perfekt till grillad tonfisk eller lamm.Producenten:Vingården ägs av Keith och ReNae Pilgrim, tillsammans kom de på hur de skulle odla druvor, göra vin, sälja vin och förbli gifta. Killer Red ligger i Red Mountain Columbia Valley i Washington State, vilket är det minsta vinodlingsområdet i staten men anses vara ett av de bästa.

Faktaruta

Producent:Killer RedAlkohol:14,5 % ol.Region:USA, Washington State, Columbia ValleyDruvor:100% MerlotStorlek:750 mlÅrgång:2019Artikel:91805Pris:159 krKöp på Systembolaget

Relaterade produkter

Domaine des Pasquiers

Domaine des Pasquiers

Detta ekologiska, fylliga vin har en markant doft av röda bär och örter. Dofterna bär även över till smaken av vinet som har en kryddig, ren fruktdriven karaktär, med inslag av skogshallon, plommon, svartpeppar och lagerblad samt en lång eftersmak.
Artikel:2298Pris:139 kr
Fransac XO

Fransac XO

Fransac XO har en kraftfull och livlig konjak med doft av ljuvliga aromer från det välrenommerade konjakshuset Roullet Fransac.
Artikel:226-01Pris:599 kr