Killer Red
Killer Red Merlot från Killer Red
Smak:Killer Red Merlot är ett sant äventyr som kommer översvämma din gom med en fantastisk smakupplevelse och en integrerad tanninstruktur. Ett vin som för tankarna till torkade körsbär, kryddnejlika och cederträ samt inslag av mörk choklad. Vinet är lagrat i franska ekfat (35 % nya, resterande 2–3 år gamla) i 16 till 18 månader. Kan drickas direkt men skulle må bäst av att lagras några år (ca 2–7 år). Passar perfekt till grillad tonfisk eller lamm.Producenten:Vingården ägs av Keith och ReNae Pilgrim, tillsammans kom de på hur de skulle odla druvor, göra vin, sälja vin och förbli gifta. Killer Red ligger i Red Mountain Columbia Valley i Washington State, vilket är det minsta vinodlingsområdet i staten men anses vara ett av de bästa.
Faktaruta
Producent:Killer RedAlkohol:14,5 % ol.Region:USA, Washington State, Columbia ValleyDruvor:100% MerlotStorlek:750 mlÅrgång:2021Artikel:91805Pris:187 kr

Relaterade produkter

Vidiano

Vidiano

Här har vi ett mycket fruktigt vin men det är samtidigt, nyanserat i smaken och man hittar ananas, nätmelon, honung, gula päron, vita persikor, mandarin och örter i smaken.
Artikel:4692Pris:129 kr